8web.hu főoldal

Weboldal készítés árak

Weboldal készítés ingyen nem létezik

Annak ellenére, hogy léteznek olyan szolgáltatások, amik így hírdetik magukat, nyílvánvaló, hogy ők is haszonért dolgoznak, és tartják fenn az infrastruktúrájukat. Tehát ingyenes weboldal készítés nem létehezhet, legfeljebb másképp fizeti meg az árát, és persze ha ilyen szolgáltatást választ, akkor kapja a lehető legrosszabb honlapot. A legegyszerűbb azt átgondolni, hogy ha valaki Önnek egy kocsit ajánlana ingyen, nyílván azt sem hinné el.

Ha az alábbi árak nem felelnek meg Önnek, akor inkább fizessen meg CMS-t (Content Management System - tartalomkezelő rendszer; pl.: Jommla, Wordpress, Drupal) használó "webprogramozókat" (mivel nem programoznak ezért túlzás lenne ennek hívni őket). Ők legalább képesek összeállítani egy használható oldalt, bár mivel szaktudást nem igényel ezeknek a rendszereknek az építése, illetve egyedi megoldások nehezen alkalmazhatók bennük, így nem érhető el, vagy csak nehezen (és az egyedi programozáshoz képest drágábban, kb. másfélszeres áron) a tökéleltes végeredmény. Azt mindenképpen éredemes tudni a CMS alapú weboldalakról, hogy az elkészítésük körülbelül tized annyiba kerül, mint a mi honlapjaink, tehát ha többet kérnek, akkor átverik.

Áraink

Pontos számokat nem lehet meghatározni, hogy mi mennyibe kerül nálunk, mivel minden honlap más. Az ár meghatározásánál elsődleges, hogy mennyi időbe kerül a weboldal elkészítése. Persze más egyedi szempontok is lehetségesek, például szeretjük a kihívást, így egy bonyolultabb honlapot, akár olcsóbban is vállalunk. Általában nettó 9.800 Ft-os óradíjjal számolunk.

Minden egyes honlapnál megoldható, hogy az előre kalkulált összeg helyett, egyszerűen számoljuk hány órát dolgoztunk rajta, és így pontos díjat tud fizetni. Természetesen megértjük, ha valaki nem rendelkezik ekkora bizalommal idegenek felé, viszont a hosszú távú együtműködés reményében nyílvánvalóan nem érdekünk hazudni.

Azt fontos még tudni, hogy 50 százalékos előleget számolunk miden egyes új weboldalnál, még azoknál is, ahol óradíjban egyeztünk meg. A régi ügyefelinknél természetesen nem számítunk előleget.

Az alábbi táblázat reményeink szerint segít Önnek némileg tájékozódni az áraink felől. Természetesen ezek irányadő jellegűek, és előfordulhat eltérő ár, illetve bármilyen más típusú weboldalt elkészítünk.

Típus Minimum ár (nettó, körülbelül) Maximum ár (nettó, körülbelül)
Bemutatkozó weboldal 100.000 Ft 300.000 Ft
Blog 250.000 Ft 650.000 Ft
Webáruház 1.000.000 Ft 3.000.000 Ft
Meglévő bemutatkozó weboldal kereső optimalizáció 10.000 Ft 100.000 Ft
Meglévő blog kereső optimalizáció 150.000 Ft 400.000 Ft
Meglévő webáruház kereső optimalizáció 1.000.000 Ft 1.800.000 Ft
Bemutatkozó weboldal havi karbantartása 5.000 Ft/hó 20.000 Ft/hó
Blog havi karbantartása 15.000 Ft/hó 25.000 Ft/hó
Webáruház havi karbantartása 50.000 Ft/hó 80.000 Ft/hó
További árak után kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.