8web.hu főoldal

Weboldal készítés

A lehető legmagasabb minőség

Weboldal készítésnél mindig törekszünk a tökéletesség elérésre. Szó szerint mindig maximális precízitással dolgozunk, hogy az elképzelések semmiben se térjenek el a megvalósított weboldaltól, illetve semmilyen hiba se forduljon elő a weboldal programjában. A legmagasabb minőség eléréshez általában az elkészült honlap még átesik pár frissítésen a használati tapasztalatok alapján. Tehát, ha az általunk készített honlap felkerül az internetre az még nem feltétlenül az utolsó verziója.

Keresőoptimalizáció

A haszon szempontjából a weboldal készítés legfontosabb eleme a keresőoptimalizáció. Az előbb említett precízitással szoktuk elkészíteni a weboldalak keresőoptimalizációját is. Fontos kimelni, hogy mi teljes körűen elvégezzük, tekintettel minden egyes optimalizásciós lehetőségre, amikből többek véleményével szemben számos létezik. A célunk, hogy a honlap jelentős mennyiségű kulcsszóval szereplejen a keresők első oldalán. Példának okáért ez egy webáruháznál több ezer első oldali megjelenést jelent.

Egyedi weboldalakat készítünk

Egyedi weboldalakat készítünk az Ön igényeire szabva, így nem kell megalkudnia köztes megoldásokkal. Bármilyen elképzelését megvalósítjuk, ha az fizikailag is megvalósítható, illetve törvényes, legfeljebb ha szerintünk nem éri meg Önnek anyagilag, akkor erről tájékoztatjuk, és ajánlunk egy megfelelő alternatívát.

Kimagasló biztonság

Az általunk készített weboldalak mindig a legmagasbb szintű biztonsági megoldásokat tartalmazzák. Mivel honlapjaink minden része általunk programozott, így teljes felügyeletet tudunk gyakorolni az adatok áramlása felett, és kiszűrni az esetleges támadásokat. Az egyedi programozásnak biztonságtechnikai szempontból egy másik előnye, hogy nem léteznek benne általánosan ismert biztonsági rések, ami által a legtöbb támadás már eredendően hatástalan a honalpjaink ellen.