8web.hu főoldal

Webáruház készítés

Profit maximalizálás

Webáruház készítésnél a legfontosabb szempontunk, hogy a legnagyobb hasznot hozza ügyfelünknek, tehát e legjobb haszon-költség arányt érjük el.

 1. Keresőbarát webáruházat készítünk.
 2. Felhasználóbarát webáruházat készítünk.
 3. Csökkentjük a webáruház kezeléséhez szükséges időt, így az emeberi munkaidőt.
 4. Minden esetben tájékoztatjuk ügyfelünket, ha szerintünk olyat kér, ami nem éri meg neki. Ebből két hasznunk is származik, egyrészt (ami nekünk inkább fontosabb) megőrizzük a tisztességünket, másrészt az elégedett ügyfél hosszú távon jobban megéri anyagilag is.

Automatizált webáruház

Bármikor meg tudnánk oldani egy teljesen automatizált webáruház létrehozását, aminek a működéséhez nincs szükség emberi beavatkozásra, legfeljebb felügyeletre, viszont még nem volt olyan ügyfelünk, akinek erre ténylegesen szüksége lett volna. Általánosabb az, hogy egy fél automata webáruház készítése az ideális, ami a legidőigényesebb terheket leveszi a kezelője válláról. Ezek a terhek általában a termékfeltöltéshez kapcsolódnak, jellemzően egy letöltő programot készítünk, ami az internetről kigyüjti egy termék adatait, illetve egy elemzőt, ami feltölti a szűrőt adatokkal, és megállapítja a termék kategóriáját.

Több webáruház központi kezelése

Ha több webáruházat is szeretne, vagy már jelenleg is több van, akkor megoldható ezeknek a központosított kezelése. Ezzel nagyban le lehet csökkenteni a webáruházak kezeléséhez szükséges időt, főleg akkor, ha a termékkínálatban van átfedés.

Kiegészítő rendszerek

A normál működést biztosító, illetve egyéb kissebb részek mellet, még az alábbi jelenetősebb rendszereket szoktuk beépíteni webáruházainkba, ha az ügyfelünk igényli:

 • Magyar nyelvre optimalizált kereső

  A webáruházaknál, illetve általában a weboldalaknál a MySQL nevű adatbázis-kezelő program beépített keresőit szokták használni. A probléma az, hogy a magyar nyelvben, illetve némely webáruház adatbázisában történő keresésre nem alkalmas, így ezt kiküszöbölendő, megírtuk a saját algoritmusunkat, ami mindig megfelelő találatokat állít elő.

 • Hírlevél küldő rendszer

  Több honlap nevében is lehet vele egyszerre hírlevelet küldeni a vásárlóinak, mindegyik webáruház nevében egyedi kinézettel, sablon alapján.

 • Szűrő adatfeltöltő

  Ez egy adatbányász szoftver, ami az előre beállított paraméterek alapján, egy-egy termékhez hozzárendel szűrő adatokat. Tehát a legjellemzőbb tulajdonságait automatikusan kigyűjti egy terméknek, hogy szűrhető lehessen.

 • Akció kezelő rendszer

  Összetett feltételek alapján (márka, kategória, cikkszám) az egyes termékekhez hozzá lehet rendelni az akciókat, időzíteni, illetve egyéb kiegészítő adatokkal ellátni. Kifejezetten ajánlott, ha sok akciót szeretnének a webáruházukba.

 • Többféle rendelési lehetőség

  A vásárlók nagyon szeretik, ha nem kell feltétlenül regisztrálniuk a rendelések leadásához, így nő a vásárlási kedv is.

 • Ezeken kívül is természetesen sok egyéb rendszert be szoktunk építeni, illetve leprogramozunk bármit, ami Önnek az igénye.